Friday, March 20, 2009

waaa...aku berjaye wat account kat cni...sume2 dijemput2 tgk blog kelas aku...agaga~~

shida aka tshe d cni!!!!!!!!hai kawan2 hai sume org ghumbiere rasenyew haha time kasih laa KT aka haidar gedik haha sowy main2 jek ko pon penah panggil aku gil** haha thanx sbb kasi tw macam mane nak wat bende alah nie saye kan sangat jakun wee~~~first time dapat post comment alhamdulillah gaga~urm nak ckp pe lagi ae congratez laa kat sume2 my tablemates jija gendott fici waed nina meje blakang meje tengah sume meje2 laa kat kelas aku dulu tuh korunk da wat yg tebaik okies to medec gudluck tok jpj nanti ko jeling jek kat jpj tuh ingat ngade2 sangat nak fail2 org hahaha to jija its ok its alrite peluang maseh banyak lagi x pe kitorunk sayang kamu x gitu kawan2 yaaa say cheeze to jaija hurm ape ag ae yaa itu saje laa till then jumpe lagi korunk ader2 mase jenguk2 akulaa kat cni walaweyh aku rindu korunk mwacks2222 haha giler...
p/s...aku malas letak noktah sume bende tuh...pandai2 laa korunk bace ae

7 comments:

  1. oit theshea.
    ko da mnd lom??
    bau la...

    ReplyDelete
  2. tshea merepek...

    ReplyDelete
  3. npe sume ktok tshea..
    xbek r wei...

    ReplyDelete
  4. hahaha...
    aku x kisa laa....
    ~~tshe~~

    ReplyDelete